Subscribe:Posts Comments

Sunteti aici: Home » Management » Management Biovet

Conducerea Companiei Biovet:

Adrian Victor SUFARU
Director General

Medic veterinar
e-mail: adrianvictor@biovet-impex.ro

Dr. Adrian Victor SUFARU are o foarte bogata experienta in domeniul practicii medicale.
A debutat in cariera lucrand ca medic epizootolog intr-o serie de ferme de taurine si ovine cu sistem industrial de crestere. In aceeasi  perioda a asigurat asistenta veterinara si la o serie de herghelii si depozite de armasari din zona de sud-est a tarii.
In prezent continua sa profeseze in domeniul chirurgiei, in cadrul Clinicii companiei BIOVET – Centrul de Medicina Veterinara.
A activat ca medic histopatolog in cadrul Laboratorului Central Sanitar-Veterinar de Diagnostic din Bucuresti timp de 4 ani si apoi, timp de 3 ani, asistent universitar la Catedra de Radiologie-Semiologie a Facultatii de Medicina Veterinara.
De asemenea, a publicat numeroase articole in revistele de specialitate si materiale stiintifice si  studii de specialitate in publicatiile de profil veterinar.
In paralel, a participat la o serie de instruiri si specializari profesionale in tara si strainatate, care au contribuit in mare masura la formarea sa.
In prezent, conduce in calitate de Director General, activitatea S.C. BIOVET IMPEX S.R.L.
Este un membru activ in diverse asociatii profesionale, fiind Vicepresedintele Asociatiei Medicilor Veterinari si membru fondator al Asociatiei Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie (AMVAC).

Gabriela SAVIN
Director Economic
Economist

D-na Gabriela SAVIN lucreaza in domeniul financiar contabil de la varsta de 19 ani. La 27 ani era deja sef de serviciu in cadrul unei unitati de interes national, devenind director economic la varsta de 37 ani.
Recunoscuta ca expert contabil (membra al Corpului de Experti Contabili si Contabili Autorizati din Romania CECCAR), este in primul rand preocupata de controlul si eficientizarea activitatii economice financiare a firmei, influentand managementul acesteia prin implementarea unor diverse metode si tehnici de gestionare profitabila a activitatii.


Luminita FAFANEATA
Coordonator Vanzari Animale Companie

Medic veterinar
e-mail: marketing@biovet-impex.ro


De 10 ani in echipa BIOVET, urcind metodic toate treptele ierarhiei profesionale, Dr. Luminita FAFANEATA  a contribuit decisiv la impunerea gamei Hill’s pe piata romaneasca. La ora actual detine functia de Key Account Manager, in departamentul Vanzari Animale de Companie.

© 2010 Biovet · Subscribe:PostsComments ·