Abonamente avantajoase la serviciile Clinicii Biovet

Abonamentele la serviciile medicale - un nou serviciu al Clinicii Biovet

Asa cum v-am obisnuit, ne preocupa permanent imbunatatirea si imbogatirea ofertei de servicii pentru pacientii nostri. In aceasta iarna, Clinica Biovet, lanseaza un serviciu unic pe piata medicala veterinara- abonamentele de servicii medicale. Este o noutate pentru clinicile veterinare si a aparut datorita grijei clientilor nostri pentru companionii lor, in contextul strategiei clinicii noastre in ceea ce priveste ACTIUNILE PREVENTIVE pentru pacienti. Abonamentul reprezinta un cumul de servicii preventive integrate intr-o formula bine gandita care acopera necesitatile pacientilor in functie de varsta.

Conceptul de preventie este o prioritatea in clinica noastra. Consideram ca astfel putem oferi conditii de bunastare ridicate pentru pacientii nostri in cadrul unui program organizat care previne sau poate descoperi anumite probleme patologice in stadiul incipient.

Abonamentele contin servicii gratuite precum: consultatii, vaccinarea, deparazitarea interna, examene coproparazitologice, examene hematologice, sterilizarea, detartraje, efectuarea de ecografii sau radiografii, in functie de tipul abonamentului ales. Pretul abonamentului beneficiaza de o reducere de pana la 35 % fata de pretul de lista al serviciilor incluse cumulate. Pe langa aceste servicii incluse, abonatii beneficiaza de reduceri intre 5% si 20 % pentru toate celelalte servicii oferite de Clinica Biovet.

AVANTAJELE CONTRACTARII UNUI ABONAMENT:

 • Procedura simpla si transparenta
 • Personal pregatit si disponibil
 • Abonamentul acopera o multitudine de  manoperepreventive la caine si pisica, la un pret foarte avantajos
 • Integrarea pacientului intr-un program de monitorizare si supraveghere
 • Managementul mai eficient al pacientilor cu diverse afectiuni cronice
 • Posibilitatea descoperirii timpurii a diferitelor afectiuni care evolueaza cronic
 • Prioritate oferita de sistemul de programari
 • Raport trimestrial pe mail cu situatia serviciilor efectuate
 • Discountul oferit pentru toate celelalte servicii neincluse in abonament

ACCESAREA SERVICIILOR MEDICALE

 1. Accesarea serviciilor medicale se efectueaza pe baza de programare telefonica, la numarul:021.410.34.69, de luni pana vineri intre 7.00-21.00.
 2. Abonatul are acces inclusiv in camera de garda din Clinica Biovet si beneficiaza de facilitatile oferite de tipul abonamentului contractat.
 3. Serviciile gratuite de care beneficiaza pacientul sunt specificate in anexa conform tipului de abonament achizitionat. Orice alt tip de serviciu se efectueaza contracost, beneficiind de discountul oferit de tipul abonamentului contractat. Daca accesul la medicul solicitat sau serviciul medical nu este inclus in abonament, personalul din receptie va informa abonatul in acest sens.
 4. Abonamentul are valabilitate 12 luni din momentul semnarii contractului chiar daca pacientul trece intr-o alta categorie de varsta(implineste si/sau depaseste varsta de un an in timpul valabilitatii abonamentului pentru categoria 0-12 luni).

Daca aveti un puiut si vreti sa ii oferiti un start bun in viata, daca aveti un animalut de rasa si vreti sa ii oferiti cele mai bune conditii de dezvoltare sau aveti un companion cu afectiuni déjà diagnosticate si vreti sa tineti situatia sub control, atunci este oportun sa contractati un abonament. Este sigur, avantajos si eficient!

Echipa Clinicii Biovet va sta la dispozitie cu informatii suplimentare.

echipa-medici