Despre Clinica veterinară Biovet

In secția de Chirurgie s-au realizat primele osteosinteze din medicina veterinară - intervenții chirurgicale de remediere a fracturilor, în momente în care disponibilitatea pe piața a anestezicelor, a analgezicelor sau a materialelor pentru sinteză, era foarte mică. Dorința de a trata pacienții este motivația datorită careia, echipa medicală încearcă permanent găsirea soluțiilor cele mai bune pentru pacienții noștri.

Clinica veterinară Biovet a beneficiat din vremuri timpurii de laborator de analize propriu deservit de personal specializat, având posibilitatea de a realiza analize de sange complete, examene parazitologice și micologice sau teste serologice.

În cadrul Clinicii funcționează un Departament de Cosmetică-Frizerie care oferă servicii de înfrumusețare și igienă pentru animalele de companie. Personalul implicat în acest department deține cunoștințele tehnice pe care le solicită această profesie, un simț estetic dezvoltat precum și multă răbdare necesară lucrului cu animaluțele.

Dorința noastră este să creăm un loc prietenos în care oamenii să vină cu companionul lor și să beneficieze în același loc de toată gama de servicii, începând de la consultație și tratamente simple, până la terapie intensivă, investigații paraclinice amănunțite, intervenții chirurgicale și recuperare postoperatorie, oferite de o echipă profesionistă.

Bucuria și satisfacția date de vindecarea pacienților care ne acordă toată încrederea și speranța, ne motivează să muncim încontinuu pentru perfecționarea profesională a medicilor, actualizarea tehnicilor de diagnostic și a metodelor de tratament.