Departamentul de Cosmetica-Frizerie al Clinicii Biovet va ofera servicii necesare igienei animalelor de companie. Putem realiza tunsori cu masina de tuns sau foarfeca, speciale sau terapeutice. De asemenea se pot efectua modele conform particularitatilor de rasa sau conform cererilor proprietarilor. Personalul implicat in acest department detine cunostintele tehnice pe care le solicita aceasta profesie, un simt estetic dezvoltat precum si multa rabdare necesara lucrului cu animalutele.

Pentru spalatul animalutelor sunt folosite produse speciale, testate dermatologic si se pot efectua inclusiv spalari terapeutice.

La fiecare tuns se ofera GRATUIT toaletele curente, respectiv: toaleta auriculara, toaleta podala si toaleta glandelor perianale. Medicii din clinica sunt oricand disponibili cu un sfat daca in timpul manoperelor de cosmetica se observa anumite afectiuni patologice.

De asemnea, in sezonul rece, se pot efectua manopere de retusare pentru a preveni aparitia problemelor dermatologice cauzate de igiena necorespunzatoare a robei.

Programul de functionare este de luni pana sambata. Programarile se pot face telefonic, avand personal disponibil oricand sa preia apelul dumneavoastra.

Pentru programari va rugam sa folositi datele noastre de contact.

tuns

imbaiere