Suntem convinsi ca alimentatia corespunzatoare este vitala pentru ca animalele noastre de companie sa traiasca mult si sanatos. Cresterea mediei de varsta, atat la caini, cat si la pisici, se datoreaza in cea mai mare parte atentiei sporite pe care medicii veterinari si proprietarii de animale o acorda nutritiei animalelor in ultimii ani. De asemenea, scaderea sau disparitia anumitor patologii se datoreaza in primul rand controlului mai strict al alimentatiei. Folosirea in alimentatie a hranei industriale (hrana uscata sau conserve), de buna calitate, superpremium, a contribuit la satisfacerea nevoilor nutritionale ale animalelor noastre. Colaborarea cu una dintre cele mai prestigioase companii de hrana pentru animale asigura nevoile terapeutice şi bunastarea pacientilor nostri.

Echipa noastra de medici acorda o importanta deosebita nutritiei pacientilor si permanent ne imbunatatim cunostintele cu privire la noutatile aparute. O alimentatie sanatoasa previne afectiuni precum: afectiunile stomatologice, afectiunile digestive, afectiunile dermatologice, previne intoleranta alimentara, asigura o crestere si dezvoltare armonioasa a puilor, acopera nevoile fiziologice particulare ale diferitelor tipuri de rase.

Un alt segment important il constituie dietoterapia pe care o consideram indispensabila pe langa tratamentele specifice alopate. Exista o varietate foarte larga de diete, indelung cercetate, care actioneaza eficient in tratamentul unor afectiuni precum: tulburari digestive, afectiuni renale sau hepatice, obezitate, intoleranta alimentara sau tulburari metabolice.

Avantajele hranirii cu mancare tip “industrial”:

  • Formule echilibrate cu cantitati controlate de substante nutritive, elemente minerale si vitamine.
  • Varietate foarte larga de sortimente pentru mancare de intretinere, cat si diete
  • Cantitati recomandate facil de controlat de catre proprietari
  • Ambalaje de pastrare sigure

Avantajele hranirii cu mancare preparata in casa:

  • Cost mai redus
  • Continut de conservanti mai scazut

Medicii nostri va stau la dispozitie pentru o consultatie nutritionala si consiliere pentru alegerea unei alimentatii personalizate companionului dumneavoastra.

produse-homeopatice

nutritie-3

nutritie-2

nutritie-1

hrana-superpremium