Clinica Veterinara Biovet a fost infiintata in anul 1995 si a fost prima clinica veterinara particulara din Bucuresti. Misiunea clincii este de a oferi servicii medicale veterinare complete pentru toate categoriile de animale de companie la preturi accesibile.

Eforturile echipei manageriale au fost pentru crearea unei clinici veterinare de referinta pe piata veterinara care sa ofere clientilor sai servicii de buna calitate. S-au facut investitii considerabile in aparatura si la momentul actual detinem sistem de radiologie digitala, aparat ecografic cu Doppler, aparatura pentru biochimie si hematologie performante, autoturism special dedicat Ambulantei, aparatura de monitorizare a functiilor vitale, sistem de anestezie inhalatorie si oxigenoterapie.

Inca de la inceput, clinica s-a dezvoltat in jurul conceptului de echipa. Reusita tratarii pacientilor nostri consta in comunicare si munca in echipa. In prezent, in clinica activeaza 6 medici veterinari, 5 asistenti veterinari, 2 groomeri, 2 receptionere, o laboranta.

De-a lungul timpului in clinica noastra au fost tratate peste 15.000 de animale incepand de la hamsteri de cateva zeci de grame cu afectiuni oncologice, broaste testoase cu retentie de oua, iguane cu hipovitaminoze, pana la pasari salbatice precum: pescarusi, starc pitic, porumbei; dihori, arici, zebre australiene, purcei vietnamezi, caini si pisici de rasa sau metisi, cai.

Serviciile oferite sunt imbunatatite si actualizate permanent si cuprind: servicii de medicina generala si specializari, medicina preventiva, laborator de analize, chirurgie, internari si pensiune, ambulanta, sistem de programari, abonamente de servicii medicale.

Unul dintre serviciile cu care Clinica Biovet s-a remarcat este camera de garda. Este printre putinele clinici din Bucuresti care nu au fost inchise vreodata. De cand a fost facuta inaugurarea, fie ca este weekend, noapte sau Sarbatori Legale, medicii clinicii sunt de garda si raspund prompt solicitarilor pacientilor. Sectia de terapie intensiva beneficiaza de atentie deosebita, avand un spatiu generos dedicat acestui serviciu, dotata cu paturi electrice, incalzitoare ale solutiilor perfuzabile, infuzomate care dozeaza exact cantitatea si timpul de administrare al perfuziilor.

In sectia de Chirurgie s-au realizat primele osteosinteze din medicina veterinara- interventii chirurgicale de remediere a fracturilor, in momente in care disponibilitatea pe piata a anestezicelor, a analgezicelor sau a materialelor pentru sinteza, era foarte mica. Dorinta de a trata pacientii este motivatia datorita careia, echipa medicala incearca permanent gasirea solutiilor cele mai bune pentru pacientii nostri.

Clinica veterinara Biovet a beneficiat din vremuri timpurii de laborator de analize propriu deservit de personal specializat, avand posibilitatea de a realiza analize de sange complete, examene parazitologice si micologice sau teste serologice.

In cadrul Clinicii functioneaza un Departament de Cosmetica-Frizerie care ofera servicii de infrumusetare si igiena pentru animalele de companie. Personalul implicat in acest department detine cunostintele tehnice pe care le solicita aceasta profesie, un simt estetic dezvoltat precum si multa rabdare necesara lucrului cu animalutele.

Dorinta noastra este sa cream un loc prietenos in care oamenii sa vina cu companionul lor si sa beneficieze in acelasi loc de toata gama de servicii, incepand de la consultatie si tratamente simple, pana la terapie intensiva, investigatii paraclinice amanuntite, interventii chirurgicale si recuperare postoperatorie, oferite de o echipa profesionista.

Bucuria si satisfactia date de vindecarea pacientilor care ne acorda toata increderea si speranta, ne motiveaza sa muncim incontinuu pentru perfectionarea profesionala a medicilor, actualizarea tehnicilor de diagnostic si a metodelor de tratament.

02_echipa-Biovet

echipa-medici

echipa-asistenti

despre-noi-2

despre-noi-1