Farmacia Biovet Sebastian


Farmacia Biovet Lanariei


Farmacia Biovet Targoviste


Cateva cuvinte despre Farmacia Biovet Sebastian:

Aflata la etajul unu al clinicii veterinare, Farmacia Biovet va ofera o gama larga de produse destinate hranirii, tratarii si rasfatarii animalului dumneavoastra. Incercam in permanenta sa va asiguram accesul la cele mai noi solutii pentru prevenirea si vindecarea afectiunilor de care sufera prietenul dumneavoastra necuvantator.

In cadrul farmaciei aveti posibilitatea de a sta de vorba cu un medic veterinar care va poate oferi sfaturi in materie de nutritie si va poate ajuta sa alegeti, dintr-o gama diversificata de diete si hrana de intretinere, produsul cel mai potrivit pentru animalutul dumneavoastra. Produsele se gasesc intodeauna in ambalajul original si aveti acces in permanenta la termenul de garantie si informatiile producatorului.

Va stam la dispozitie si cu produse de igiena publica destinate inlaturarii daunatorilor din case, dar si cu numeroase accesorii pentru odihna, joaca, periat, plimbat sau imbracat. Preturile sunt accesibile si beneficiati in permanenta de un discount de 8% la achizitiile peste 80 de lei si 13% la cumpararea unui sac mai mare de 7.5 kg din gama de intretinere Hill's.

Va asteptam cu drag!

DSC_0095

DSC_0097

DSC_0100

DSC_0101

DSC_0102